skip to Main Content
+316 - 51 354 713 office@ebne.eu
 

Aan de slag met waterstof

Hoe staat het precies met de mogelijkheden van waterstof? Bezoek hiervoor op 14 mei de bijeenkomst op bedrijvenpark Laarberg. Zie voor meer informatie deze website. U kunt zich aanmelden met het contactforumlier.

Talloze ondernemers werken aan de toepassing van waterstof of oriënteren zich. In de industrie is waterstof vaak een beter alternatief voor het terugdringen van de uitstoot van CO2 dan elektriciteit. Zeker als het gaat om grote vermogens of hoge temperaturen. Ook bij het vervoer wordt steeds vaker gedacht aan waterstof. Een brandende vraag is steeds hoe krijgen we de businesscase rond. Met de groei van de technische ontwikkelingen, komt ook de  economisce haalbaarheid snel dichterbij.

Back To Top