skip to Main Content
+316 - 51 354 713 office@ebne.eu
 
[:nl]Marieke Frank[:]

Grensoverschrijdend samenwerken biedt kansen

‘Als Nederlandse en Duitse bedrijven gaan samenwerken biedt dit zeker kansen’, zegt Marieke Frank, wethouder van gemeente Oost Gelre. ‘  

De grens lijkt volgens Frank een steeds duidelijkere barrière te zijn. ‘Daarom is het goed dat de EBNE het initiatief neemt om met een euregio-evenement op het bedrijvenpark Laarberg Duitse en Nederlandse ondernemers bij elkaar te brengen zodat ze elkaar leren kennen. Dit is toch de basis om verder zaken met elkaar te doen’, zegt Frank.  

Meer klanten en toeleveranciers

Internationaal samenwerken vergroot de mogelijkheden van bedrijven. Ze hebben meer keus uit klanten en toeleveranciers. ‘Nederlanders en Duitsers hebben bovendien elk hun eigen kwaliteiten, zodat ze elkaar goed aanvullen en versterken’, zegt Frank. ‘De bedrijven moeten echter één ding niet vergeten: het vraagt wel veel tijd en investering om wederzijds goede relaties op te bouwen. Je moet er dus echt voor gaan.’

Back To Top